Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Uusi ATC-haaste blogi!Tervetuloa mukaan taiteilemaan ATC kortteja!

Tässä blogissa julkaistaan 2 kertaa kuukaudessa ATC haaste. Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: askarteluvuori @ gmail . com (poista välit)

Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut, sähköpostiin riittää seuraavat tiedot: oma nimi ja osoite sekä mahdollisesti blogin osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #1
Teemu Taiteilija
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä oma ATC kortti (tai kortit...riippuen haasteesta). Ilmoittautumisajan umpeuduttua olen lähettänyt kaikille osallistujille sähköpostilla sen henkilön osoitteen, jolle lähetät korttisi. Vaihdot toteutetaan ristiin, eli hän keneltä saat kortit ei ole hän kenelle lähetät kortit.

1 kommentti:

  1. Tämä haasteblogi tuntuu kiinnostavalta, mutta minulla ei ainakaan tällä hetkellä riitä aikaa. Otan tuon napin mukaani ja hyppään kyytiin, kunhan tämä vaihe menee ohi;)

    VastaaPoista