Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

maanantai 30. syyskuuta 2013

Haaste # 10

Luethan säännöt loppuun asti.Askarteluvuoren atc vaihdoissa on aina yksi haaste johon voi ilmoittautua mukaan, Tämä uusin, kymmenes haaste on tällähetkellä sellainen.

Näin syksyn pimeiden iltojen "iloksi" Haaste #10 tehdään 2 korttia rajatuin aihein:

- Pimeys

- Valoisuus

Kortit voivat olla toisilleen siis vastakohdat tai aihe voi olla sama kuvattuna pimeydessä ja valossa...tai ihan mitä vaan keksitään :)

Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 11.10. asti ja kortit postitetaan 1. luokan postina viimeistään perjantaina 18.10. tai niin että ovat perillä minulla viimeistään maanantaina 21.10. postimerkein + omalla osoitteella varustellun palautuskuoren kera. Minä arvon kortit kaikkien kesken viikolla 43.
Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: askarteluvuori @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #10
Teemu Taiteilija
tositaitavateemu.blogspot.fi

Vastausviestinä saatte osoitteeni, johon kortit lähetetään.

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Haasteeseen on tervetulleita sekä "konkarit" että "ensikertalaiset" ja kaikki siltä väliltä. Mitään vaatimuksia ei ole mutta olisi hyvä tietää jotakin perusasioita atc korteista. Kortin tulisi olla sellainen jonka on itsekin valmis vastaanottamaan :) Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!! Kunhan vain varustautuu oikein postimerkein paluu kirjeeseen.

HUOM!! ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Kortin saajaa ajatellen tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä. Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:

Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Kun kortit on vaihtuneet, linkitetään oma tekemät kortit tämän kirjoituksen perään Mister Linkyyn!!
Mister Linky ilmestyy postauksen perään kun sen poistan edellisestä haasteesta.

# 10 Haasteessa mukana:
1. Vikke* KORTIT TÄÄLLÄ
2. Sisko KORTIT TÄÄLLÄ
3. Tuire
4. Piiku KORTIT TÄÄLLÄ
5. Anu-Riikka
6. Inna KORTIT TÄÄLLÄ

2 kommenttia: