Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

lauantai 15. helmikuuta 2014

Haaste #15

VUODEN KOLMAS HAASTE!!:
Jälleen on otettu huomioon teidän toiveitanne ja ehdotuksianne.
HUOM!! Luethan säännöt loppuun asti.



Haaste #15:

Jenni ehdotti aiheeksi monia mielenkiintoisia, joista valittiin jo sirkuselämää. Nyt nappasin atc kortin aiheeksi JÄRJETÖN.
Ester taas ehdotti Inchie kortteja haastavan tekniikan vuoksi. Joten otetaan myös 4kpl Inchie korttisarja...aiheeksi ajattelin IHMISET / KOHTALOT.

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tee tämä kortti aiheesta JÄRJETÖN.
-INCHIE: 1 x 1 tuumaa eli 2,54 x 2,54 cm. Tee 4kpl Inchie kortteja aiheesta IHMISET / KOHTALOT. Jokaisessa pikkukortissa olisi eri ihminen ja hänen "tarinansa".

Inchie kortteihin kannattaa perehtyä ennenkuin tekee. Haastavaa se siltikin on muta näistä linkeistä vois saada jotain ideoita:
Eka linkki
Toinen linkki
Kolmas linkki
Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 8.3. asti ja kortit postitetaan niin että ovat perillä parillasi viimeistään perjantaina 21.3
Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: atcvaihdot @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi, osoite sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #15
Teemu Taiteilija
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi
HUOM!! Ilmoita myös blogi nimimerkkisi!! Tämä helpottaa minun työtäni arpoessani parit kun itse kuitenkin ajattelen teidät nimimerkeillänne :)

Vastausviestinä saatte parisi osoitteen. HUOM!! Vastausviesti tulee kun ilmoittautumisaika on ummennut ja pääsen arpomaan osoitteet!! Korttisi voit toki julkaista blogissasi jo aiemmin!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Haasteeseen on tervetulleita sekä "konkarit" että "ensikertalaiset" ja kaikki siltä väliltä. Mitään vaatimuksia ei sinänsä ole mutta olisi hyvä tietää jotakin perusasioita atc korteista. Kortin tulisi olla sellainen jonka on itsekin valmis vastaanottamaan :) Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!!

Nämä olisi hyvä huomioida korttia tehdessä:

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä.

-Jos leikkaat itse ATC kortin taustan pahvista, niin huolittele reunat niin että kortti on siisti! Mielellään ihan viivoittimella piirretään ääriviivat ja niiden mukaan leikataan. Joskus on näkynyt sahalaitaisia aaltoilevia reunoja ja niitä on hankala saada ATC säilytyskansioiden muovitaskuihin, jos tälläisissä kortteja tykkää säilyttää. Reunan on oltava siis tasainen ja joka puolelta yhtä leveä!

-Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:
Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Vaihdossa mukana:
1. Sisko --> Ester
2. Vikke*--> Täti Punainen
3. Piiku--> Jenski
4. Tuire--> Raija-Annikki
5. Anu-Riikka--> Sisko
6. Jenski--> Vikke*
7. Ester--> Piiku
8. Raija-Annikki--> Sirppis
9. Sirppis--> Mervi P.
10. Täti Punainen--> Tuire
11. Mervi P--> Anu-Riikka

Linkitä korttisi tähän:

11 kommenttia:

 1. Mukana! Inchie on aina mielenkiintoinen...

  VastaaPoista
 2. Mukana ja Inchie aivan uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
 3. Hmm... Kaikkea sitä tulikin ehdoteltua :). Ei vaiskaan, mukana ilman muuta, nyt ei varmaan minunkaan kortteihin jää tyhjää tilaa.

  VastaaPoista
 4. Saa nähdä mitä JÄRJETÖNTÄ saan aikaiseksi mutta mukaan siis jälleen!:)

  VastaaPoista
 5. Haasteet sen kuin paranee ;) Mukaan siis!

  VastaaPoista
 6. HUOM!! Osoitteiden arpominen jää viikon loppupuolelle. Tää täytyy tehdä ajan kanssa...ja aikaa on vasta loppuviikolla....mutta osoitteet on tulossa kuiteski, en ole unohtanut :)

  VastaaPoista