Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Haaste #23Oikein mukavaa Pääsiäistä kaikille! Ja samalla uuden haasteen pariin:

Haaste #23: LIIKKUVA OSA

Haasteen nimen mukaan siis kortissa tulisi olla jokin liikkuva osa. On se sitten itse kuva-aiheesta (käsi, jalka...) tai kortin kokonaisuuteen liittyvä (eri osa kortissa, esim. "label", kortin yläreuna, tai alareuna...) Mutta liikkuvan osan täytyy kuitenkin kuulua korttiin, olla siinä kiinni esim. haaraniitillä, langalla..tai jollain.

Aihe on täysin vapaa! Voit tehdä korttisi ihan omalla lemppariaiheella, lemppariväreillä, mitään ei ole rajattu. Aikaa osallitua on kuun loppuun eli 30.4. saakka. Tämän jälkeen jaan osoitteet.

Valmiit kortit tulee postittaa 15.5. mennessä siihen osoitteeseen jonka sinulle ilmoitan.

Tässä vielä muutamia omatekemiäni liikkuvaosaisia vuosien varrelta JOS haluaa hakea ideaa:
Esim.1
Esim. 2
Esim. 3
Esim. 4

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: atcvaihdot @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi, osoite sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #23
Teemu Taiteilija / Tepa
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi
HUOM!! Ilmoita myös blogi nimimerkkisi!! Tämä helpottaa minun työtäni arpoessani parit kun itse kuitenkin ajattelen teidät nimimerkeillänne :)

Vastausviestinä saatte parisi osoitteen. HUOM!! Vastausviesti tulee kun ilmoittautumisaika on ummennut ja pääsen arpomaan osoitteet!! Korttisi voit toki julkaista blogissasi jo aiemmin!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!! Ja jos saa parikseen ulkomailla asuvan, niin postimaksun kustantaa kortin lähettäjä.

Nämä olisi hyvä huomioida korttia tehdessä:

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä.

-Jos leikkaat itse ATC kortin taustan pahvista, niin huolittele reunat niin että kortti on siisti! Mielellään ihan viivoittimella piirretään ääriviivat ja niiden mukaan leikataan. Joskus on näkynyt sahalaitaisia aaltoilevia reunoja ja niitä on hankala saada ATC säilytyskansioiden muovitaskuihin, jos tälläisissä kortteja tykkää säilyttää. Reunan on oltava siis tasainen ja joka puolelta yhtä leveä!

-Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:
Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Vaihdossa mukana:
1. Vikke*
2.  *piiku*
3. Aino
4. KaSu
5. Alice.k
6. Sisko
7. Kia Q
8. Sanna
9.
10.

8 kommenttia: