Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Haaste #27Haaste #27: Minun Suomeni

Vuosi on jo lähellä loppuaan, Suomi täyttää 100 vuotta ja paljon on ollut esillä sota-ajat, itsenäisyys ja puhetta mitä se kenellekkin merkitsee. Oma kiinnostukseni heräsi nyt Tuntematon Sotilas elokuvaan, yhtäkään en ole aiemmin katsonut mutta uuden tulen katsomaan. Toni Wirtasen ja vaimonsa duetto Vain elämää ohjelmassa, sai tipan silmään. Evakon laulu kertoo niistä ajoista joita omat isovanhempani vanhempineen ovat joutuneet kokemaan, jättäen taakseen Karjalan <3 Tästä innostuneena haluan tehdä oman Suomi korttini ja haastan muutkin mukaan haasteeseen.

Toivon että kortissa olisi jonkun henkilön tarina, ei selvää "suomi 100" teemaa vaan jotakin joka koskettaa. Mennään syvälle aiheeseen ja löydetään sieltä jokin joka tuodaan esille kortissa.

Haaste umpeutuu 16.11. Kortteja on aikaa tehdä (tai voi myös lähettää jo aiemmin tehdyt kortit jos sopivat haasteen aiheeseen) marraskuun lopulle. Kortit postitetaan viimeistään 27.11. Ja HUOM! Edellisestä poiketen olisi kiva jos linkkaisit vielä valmiiden korttien blogipostauksen tämän haasteen kommenttikenttään. Näin päästään ihailemaan kätevästi jokaisen kortteja (ainakin itselläni on ollut hankaluuksia löytää kortteja blogeista). Korttisi voit julkaista blogissasi milloin vain, kuitenkin jää salaisuudeksi kuka kenellekkin kortit lähettää.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: atcvaihdot @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi, osoite sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #27
Teemu Taiteilija / Tepa
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi
HUOM!! Ilmoita myös blogi nimimerkkisi!! Tämä helpottaa minun työtäni arpoessani parit kun itse kuitenkin ajattelen teidät nimimerkeillänne :)

Vastausviestinä saatte parisi osoitteen. HUOM!! Vastausviesti tulee kun ilmoittautumisaika on ummennut ja pääsen arpomaan osoitteet!! Korttisi voit toki julkaista blogissasi jo aiemmin!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!! Ja jos saa parikseen ulkomailla asuvan, niin postimaksun kustantaa kortin lähettäjä.

Nämä olisi hyvä huomioida korttia tehdessä:

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä.

-Jos leikkaat itse ATC kortin taustan pahvista, niin huolittele reunat niin että kortti on siisti! Mielellään ihan viivoittimella piirretään ääriviivat ja niiden mukaan leikataan. Joskus on näkynyt sahalaitaisia aaltoilevia reunoja ja niitä on hankala saada ATC säilytyskansioiden muovitaskuihin, jos tälläisissä kortteja tykkää säilyttää. Reunan on oltava siis tasainen ja joka puolelta yhtä leveä!

-Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:
Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Vaihdossa mukana (lisätään paikkoja niin paljon kun tarvitsee, haasteisiin ei ole osallistujamäärällä rajaa:
1. Vikke*
2. *Piiku*
3. Sisko
4. Sari K
5.
6.
7.
8.
9.
10.

6 kommenttia:

 1. Mukaan tippa linssissä jo valmiiksi...

  VastaaPoista
 2. Tällä kertaa ilmoittaudun mukaan heti, vaikka kortti ei ole vasta kuin ajatuksen tasolla valmis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan oo. Piti tänään työstää mutta ei päivä riittänyt. Päivitän sut listasn ku oon koneella 😊

   Poista
 3. Kortit valmiina (linkkityökalu ei toiminut...)

  https://nasumuori.blogspot.fi/2017/11/pira-mukuloosta-huoli.html

  VastaaPoista
 4. Oma korttini valmiina myös :) Just postasin blogiini: https://askarteluvuori.blogspot.fi/2017/11/askarteluvuoren-atc-vaihto-27.html
  Vaihtoparit arvon viikonlopun aikana :)

  VastaaPoista