Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Haaste # 4Neljäntenä haasteena tehdään jälleen 2 atc korttia:

- ATC kortti jossa jokin osa on liikkuva. Kortissa siis oltava "uloke" jota voi liikuttaa; esim. jokin henkilön raaja tai muuten vaan avattava kortti. Vain mielikuvitus on rajana!

- ATC kortti jossa ei ole liikkuvaa osaa mutta sinä on oltava jokin sama elementti kun toisessa kortissa, jossa on liikkuva osa.

Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 31.5. asti ja kortit postitetaan 1. luokan postina viimeistään perjantaina 7.6. Eli nyt on pidempi aika johtuen erinäisistä loppukuun kiireistä, koulujen juhlista ja muista valmistujaisista. Katsotaan jääkö haaste suoraan sitten kesäkuun alussa kesälomalle vai typistetäänkö niin että kerran kuussa tulee uusi haaste, mietin vielä. Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: askarteluvuori @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi ja osoite sekä mahdollisesti blogin osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #4
Teemu Taiteilija
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit. Laitan teille viikolla 24 sähköpostilla sen henkilön osoitteen, jolle lähetätte korttinne. Vaihdot toteutetaan ristiin, eli hän keneltä saat kortit ei ole hän kenelle lähetät kortit.

Kun kortit on vaihtuneet, linkitetään oma tekemät kortit tämän kirjoituksen perään Mister Linkyyn!!

SÄÄNNÖT JA OHJEET LÖYDÄT MYÖS TÄÄLTÄ!

Mukana #4 haasteessa:

Tuire KORTIT TÄÄLLÄ!
Sisko KORTIT TÄÄLLÄ!
Kotilaiska KORTIT TÄÄLLÄ!
Mervi KORTIT TÄÄLLÄ!
Vikke* KORTIT TÄÄLLÄ!
*Piiku* KORTIT TÄÄLLÄ!

5 kommenttia:

  1. Mukana tietysti! Hyvä aihe - ja mun toisesta kortista olisikin varmaan tullut juuri tuollainen ilman ohjettakin ;)

    VastaaPoista
  2. Mukaan! En olekaan koskaan tehnyt korttia jossa liikuteltava osa... Hmm...

    VastaaPoista
  3. Kaikilla on nyt osoitteet sähköpostissa!! Näillä ilmoilla kelpaa kyllä ulkoilla :) Vaan alkaa ainakin mulla nyt korttien teko jotta kerkii postiin ajoissa....

    VastaaPoista