Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Haaste # 5Viidentenä haasteena tehdään 2 korttia joista toinen tehdään parin lähettämistä materiaaleista.

Toimi näin (Lue tarkkaan, säännöt ovat nyt erilaiset kun aiemmin):
Tee atc kortti, vapaalla aiheella. Katso tarvikkeet niin että sinulla on samat tarvikkeet antaa myös parillesi. Pakkaa tarvikkeet kirjekuoreen ja postita nämä parillesi. Laita mukaan omalla osoitteellasi ja riittävillä postimerkeillä varustettu kuori jolla parisi lähettää sinulle myöhemmin tekemänsä kortit. Saat paluupostista pariltasi kuoren jossa on hänen lähettämät tarvikkeensa (sekä hänen osoitteellaan oleva kuori sinun kortteja varten). Tee niistä atc kortti ja postita se sekä aiemmin tekemäsi kortti hänelle. Molemmille jää siis 2 atc korttia joista toinen on parisi tehnyt sinun tarvikkeista ja toisen parisi on tehnyt hänen tarvikkeistaan.

Materiaalit kannattaa valita niin että parisi voi käyttää itse mielikuvitustaan. Älä siis lähetä valmiiksi leikattuja kuvia lainkaan. Ja jos teet esim. oman korttisi taustan kahdesta eri paperista, niin laita molempia papereita atc pohjan kokoinen pala parillesi....hän voi niistä tehdä jotain aivan muuta :) Tarkoitus ei ole että molemmat tekevät kaksi samanlaista korttia vaan nimenomaan mahdollisimman erilaiset samoista materiaaleista!
HUOM! Kun tehdään kortti toisen materiaaleista, saa siihen omista materiaaleista käyttää leimasinmustetta (mutta ei leimasinta), koriste kynää ja jotain muuta pientä jota viimeistelyyn tarvitsee. Lisäksi omista materiaaleista otetaan korttipohja, sitä ei tarvitse lähettää.

Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 28.6 asti ja materiaalit postitetaan 1. luokan postina viimeistään perjantaina 5.7. Molemmat kortit postitetaan viimeistään perjantaina 19.7. Huomioi pitkä aika askarrella :) Näin kesän kunniaksi.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: askarteluvuori @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi ja osoite sekä mahdollisesti blogin osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #5
Teemu Taiteilija
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit. Laitan teille viikolla 26 sähköpostilla sen henkilön osoitteen, jolle lähetätte materiaalit sekä myöhemmin valmiit kortit. Vaihdot toteutetaan tällä kertaa poikkeuksellisesti pareittain eli hän jolle lähetät kortit, on sama henkilö jolta saat kortit.

Kun kortit on vaihtuneet, linkitetään oma tekemät kortit tämän kirjoituksen perään Mister Linkyyn!!

SÄÄNNÖT JA OHJEET LÖYDÄT MYÖS TÄÄLTÄ!

Mukana #5 haasteessa:
EDIT. Jokaiselle pari-kaksikolle on laitettu nyt sähköpostit jossa on molempien osoitteet ja aikataulua! Muistathan linkittää tekemäsi kortit tämän postauksen perään Mr Linkyyn :) ASKARTELUILOA!!

1. Tuire KORTIT TÄÄLLÄ!
2. *Piiku* KORTIT TÄÄLLÄ!
3. Sisko KORTIT TÄÄLLÄ!
4. Vikke* KORTIT TÄÄLLÄ!
5. Raija Annikki KORTIT TÄÄLLÄ!
6. Aila KORTIT TÄÄLLÄ!
7. Jenski KORTIT TÄÄLLÄ!
8. Kotilaiska KORTIT TÄÄLLÄ!
9. Selma KORTIT TÄÄLLÄ!
10. Mervi KORTIT TÄÄLLÄ!
11. Susanna KORTIT TÄÄLLÄ!
12. Enkulin käsityöt KORTIT TÄÄLLÄ!

23 kommenttia:

 1. Lähden mielelläni mukaan, onkin eka ATC-haasteeni

  VastaaPoista
 2. Olisin tulossa mukaan. pakko päästä taas papereiden ääreen :)

  VastaaPoista
 3. Tuo mun linkki tuossa listalla meni väärään paikkaan eli tämä on oikea kun tuo vuodatus on jäännyt päivittämätää.Vaan ei se nyt kuitenkaan haittaa-selvyyden vuoksi.

  VastaaPoista
 4. Ok..kiitos :) päivitän sen kun koneella taas oon. Kännykällä en osaa linkitellä :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voi mähnä kyl mää tänne ilmottautumisen laiton mut enpä tiedä minne se hukku, mulle näit sattuu ja tapahtuu mut tulisin mieluust mukaan jos vaan viel otat tällasen ylimääräsen , tein nimittäin jo kortinkin :)

  VastaaPoista
 7. Tottakai!! Sä olet tänne laittanu kommentin koska mulle tuli siitä sählöpostiin ilmoitus. Mutta en tiedä miksei se näy. Lisään sinut kun pääsen koneelle :)

  VastaaPoista
 8. Pitääpä taas osallistua mikäli mukaan vielä mahtuu - pitkästä aikaa. Toivottavasti tajusin säännöt tälläkertaa oikein ;)

  VastaaPoista
 9. Osallistuisin mukaan mielelläni jos vielä mukaan pääsee ;)

  VastaaPoista
 10. Kyllä. Tänään on vielä aikaa ilmoittautua :) Lisään sut listaan vkl aikana.

  VastaaPoista
 11. Tehtävä suoritettu ja mister Linkkyyn linkitetty, Kiitos tästäkin jännittävästä haasteestasi :)

  VastaaPoista
 12. Tämä oli todella mukava haaste! Kiitos! Me hoideltiin puolet telepatialla, josta tarkemmin blogissani. Löytyy siis Mr Linkyn takaa :)

  VastaaPoista
 13. Telepaattisesti joo... Kiitos haasteesta, se oli hieno!

  VastaaPoista
 14. Linkitin juuri Jennin ja minun korttini! Kiitos kivasta haasteesta! Ja mukavaa kesänjatkoa...

  VastaaPoista
 15. Upeita tuotoksia kävin katselemassa!! Kyl on erilaisia ja hienoja kortteja syntynyt.

  VastaaPoista