Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Haaste # 6Kuudes haaste on nimeltään "Korttiperhe". Tässä tehdään 4 korttia, jotka käsittävät neljä saman perheen jäsentä (vrt. mustapekka kortit tai vastaavat)

Toimi näin (Lue tarkkaan, säännöt ovat jälleen erilaiset kun aiemmin):
Tehdään 4kpl atc kortteja joissa kussakin kortissa esiintyy yksi perheenjäsen. Oman perheensä (korttisarjan) voi nimetä miten haluaa, mutta on olemassa tietyt jutut jotka pitää tulla esiin kussakin kortissa. Siis tavalla tai toisella, ei ole yhtä "oikeaa" tulkintatapaa". Mielikuvitusta jälleen kehiin.

Äiti: Totinen
Isä: Hymy
Poika: Hevonen
Tyttö: Auto


Perhe on siis hieman normeista poikkeava :)
HUOM!Kun saat korttisi valmiiksi, lähetä ne minulle postimerkillä ja osoitteellasi varustetun palautuskuoren kera. Arvon kortit ja lähetän jokaiselle muiden tekemiä kortteja niin että jokaisen perhe hajoaa :) Ja syntyy uusia perheitä.

Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 19.7. asti. Laita minulle sähköpostia mukaan tulostasi niin laitan oman osoitteeni korttien postitusta varten. Omasta kesälomastani johtuen askarteluaikaa on jälleen reilusti. Valmiit kortit postiteaan minulle viim. perjantaina 16.8. ja siitä seuraavalla viikolla postitan korttinne teille.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: askarteluvuori @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi sekä mahdollisesti blogin osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #6
Teemu Taiteilija
tositaitavateemu.blogspot.fi

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit. Ja postittaa ne minulle. Esittäkää kysymyksiä jos en selittänyt tarpeeksi hyvin :)

Kun kortit on vaihtuneet, linkitetään oma tekemät kortit tämän kirjoituksen perään Mister Linkyyn!!

SÄÄNNÖT JA OHJEET LÖYDÄT MYÖS TÄÄLTÄ!

Mukana #6 haasteessa:

1. Vikke*, Kortit täällä!
2. *Piiku*, Kortit täällä!
3. Ansku, Kortit täällä!
4. Raija Annikki, Kortit täällä!
5. Sisko, Kortit täällä!
6. Tuire, Kortit saapuneet!
7. Selma, Kortit täällä!
8. Kotilaiska, Kortit täällä!
9. Mervi, Kortit täällä!
10. Cassu, Kortit täällä!
11. Ulla, Kortit täällä!

Omat korttiperheet on linkitetty. Poistin tästä jo Mr Linkyn seuraavaan haasteeseen. Tuire ja Ulla voivat linkittää postauksensa kommentteihin. Jos mä bongaan teidän blogeista nuo korttinne niin voin itsekin linkittää :)

EDIT: Sain hetken ihailla kauniita kortteja ennen kuin "rikoin" perheet ja postitin uusioperheet omiin uusiin koteihin :) Tässä kuvasatoa tämän haasteen korteista:23 kommenttia:

 1. Kuulostaa vaikealta mutta mukaan silti :)

  VastaaPoista
 2. Mä sain tän idean eilen illalla ja mietin että miks ei. Tässä on hieman rutistusta kun kortteja on 4kpl...mutta muutoinhan on normi atc juttua :) Usein se kortti loksahtaa kyllä paikoilleen vaikka alku tuntuisi hankalalta :)

  VastaaPoista
 3. Uusi yritys tabletilla. Ihanan mielenkiintoinen haaste. Pakko osallistua.

  VastaaPoista
 4. Haastava haaste joten mukaan.

  VastaaPoista
 5. Kiva kyn on innostuneita :) päivitän osallistujalistaa viikolla...kyn taas koneen äärellä oon. Nyt kännykällä kurkkimassa.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kyn ja kyn... y ja u liian lähellä toisiaan :)

  VastaaPoista
 8. "Pakko" kai se on lähteä mukaan, kun numeron 5 sain just tehtyä alta pois.

  VastaaPoista
 9. Mukaan pitää päästä tähänkin vaihtoon

  VastaaPoista
 10. Että on hieno haaste! Kortit jo melkein valmiina. =o)

  VastaaPoista
 11. Kiva kun näin paljon on jo tullu porukkaa!! Saadaan kunnolla "perheet" sekaisin.
  Mulla on kortit pään sisällä valmiit...saa nähdä tuleeko sieltä korttipohjille minkä näköisinä :)

  VastaaPoista
 12. Mikäs bloggeria on vaivannut, kun ei mun kommentti tullutkaan näkyviin. No mukana siis olen kuitenkin :)Onneksi sähköpostiisi viestini tuli perille. Kokeillaan jääkö nyt tähän näkyviin tämä kommenttini :)

  VastaaPoista
 13. Minäkin ilmottaudun pitkästä aikaa mukaan, jos vielä kerkiää. :)

  VastaaPoista
 14. Hyvin ehditte Cassu ja Ulla!
  Laitoin molemmille sähköpostia juuri :)

  Kiva kun saatiin näin paljon porukkaa kasaan!!

  VastaaPoista
 15. Sorry, sorry sorry ja anteeks, unohdin koko haasteen ja siis en muistanut että piti jo eilen postittaa mut jos ei haittaa niin laitan maantaina postiin ja jos eivät kerkii mukaan niin pidä omanasi muistona kotilaiskan sohlailusta, siis mun takii ei tarvi jäädä odottelemaan.Sohlo mikä sohlo

  VastaaPoista
 16. Kaikki kortit saapuivat perille. Eilen tuli kotilaiskankin perhe :) hetken kaikkia kortteja sain ihailla ja tänään iltatuimaan kiikutin uusioperheet postiin. Lähtevät matkaan huomenna joko 1. tai 2.lk postina...riippuen kunkin postimerkeistä :)
  Upeita kortteja oli kyllä
  kaikilla!!!

  VastaaPoista
 17. Kiva kun laitoit kuvan kaikista korteista, olipa mukavaa tarkastella niitä näin koko ryhmänä. Nyt ootellaan postia. Kiitos Sinulle!....:)

  VastaaPoista
 18. Tässä minun postaus, erinäisistä syistä painavimpana KESÄ, myöhässä.Linkki suoraan oikealla sivulle http://ultsuaskartelee.blogspot.fi/2013/09/askarteluvuoren-atc-vaihto-6.html

  VastaaPoista