Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

tiistai 3. joulukuuta 2013

Haaste #12

Luethan säännöt loppuun asti. Osallistumisaikaa pidennetty arjen kiireiden vuoksi :)Tämä uusin, 12. haaste on vuoden viimeinen Askarteluvuoren ATC haaste.

Haaste #12 tehdään 2 korttia:

- Ensimmäisessä kortissa täytyy essintyä mies. Tämä ihan siksi, koska ainakin itselläni on usein nainen kortin "pääosassa" ja todella harvoin mies :) Esiintymismuoto on vapaa.

- Toinen kortti on puolikas ATC ja siinä täytyy esiintyä jokin eläin. Eläimen saat itse valita sekä myös sen esiintymismuodon. Puolikkaan atc kortin mitat ovat: 4,5 x 6,4cm

Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 20.12.. asti ja kortit postitetaan niin että ovat perillä minulla viimeistään maanantaina 30.12. postimerkein + omalla osoitteella varustellun palautuskuoren kera. Minä arvon kortit kaikkien kesken mahdollisimman pian kun kaikkien kortit ovat saapuneet.
Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: askarteluvuori @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #12
Teemu Taiteilija
tositaitavateemu.blogspot.fi

Vastausviestinä saatte osoitteeni, johon kortit lähetetään. HUOM! Jos olet aiemmin ollut mukana haasteessa, en laita vastausviestiä!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Haasteeseen on tervetulleita sekä "konkarit" että "ensikertalaiset" ja kaikki siltä väliltä. Mitään vaatimuksia ei ole mutta olisi hyvä tietää jotakin perusasioita atc korteista. Kortin tulisi olla sellainen jonka on itsekin valmis vastaanottamaan :) Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!! Kunhan vain varustautuu oikein postimerkein paluu kirjeeseen.

HUOM!! ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Kortin saajaa ajatellen tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä. Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:

Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

# 11 Haasteessa mukana:
1. Vikke* KORTIT SAAPUNEET!
2. Ester KORTIT SAAPUNEET!
3. Mervi P. KORTIT SAAPUNEET!
4. Sisko KORTIT SAAPUNEET!
5. Täti Punainen KORTIT SAAPUNEET!
6. RaijaAnnikki KORTIT SAAPUNEET!
7. Jenni KORTIT SAAPUNEET!
8. Ansu KORTIT SAAPUNEET!
9. Sirppis KORTIT HÄVINNEET POSTISSA :(
10. Inna KORTIT SAAPUNEET!
11. Piiku KORTIT SAAPUNEET!

18 kommenttia:

 1. Mukana jälleen, tämä on hauskaa!

  VastaaPoista
 2. Mukaan tulisin, pysty vaiko vaaka puolikas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli puolikkaan mitta on 4,5 x 6,4cm...suunnan voi itse valita, niinkuin muissakin korteissa, että tekeekö vaakaan vai pystyyn.

   Poista
 3. Tulisin myös joukkoon. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Lähden nyt vihdoin ekaa kertaa mukaan. Jännää! :-)

  VastaaPoista
 5. Juu, ilmoittautua voi 20.12. asti eli vielä mahtuu hyvinkin mukaan!! :)

  VastaaPoista
 6. Kommentoinpa nyt tässä että olin tuon puolikkaan mitat lukenut "väärinpäin.Tein siis pituus suunassa---mikä lie lyhytsulku.Sori vaan. Olenpa tarkempi tästä lähtie. Muuten kyllä pitäisi kaikki olla kohdalaan.Sain tänään kortit joten kiitos , laitan myöhemmin esille.

  VastaaPoista
 7. Täällä postaus minun korteistani: http://askarteluvuori.blogspot.fi/2014/01/askarteluvuoren-atc-haaste-12.html

  VastaaPoista