Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

perjantai 6. joulukuuta 2013

EHDOTA ATC- HAASTEEN AIHE ja TOISEN KORTIN MITTANyt pääsee vaikuttamaan Askarteluvuoren haasteisiin. Tulevan Uudenvuoden kunniaksi saat jättää kommenttia siitä, minkälaisia haasteita kaipaat.

Ehdota siis jotakin näistä, tai osaa:

ATC kortin haasteen aihe?

Tietty tekniikka kortissa?

ATC kortin lisäksi tehty kortti (Moo, Skinny, Puolikas ATC, Inchie, Tagi...vai joku muu)

Jos tiedät jonkin kortin jonka mittaa ei sivupalkissa näy, niin ehdota ja kerro mitat. Kaikki ehdotukset otetaan huomioon ja pitkin alkavaa vuotta näitä otetaan haasteeseen mukaan.

10 kommenttia:

 1. Vastakohdat, esimerkiksi ilo ja suru, vallalla oleva tunnetila isompi kortti ja pienemmälle pienempi.

  VastaaPoista
 2. Haluaisin kokeilla inchiä, olisi koon puolesta haastetta. Olin ajatellut myös jotain tunnetta, miten olisi onni/onnellisuus?

  VastaaPoista
 3. Olen tehnyt tuossa joskus sarjan neliökorteista eli 1+1 ja 2+2 ja 3+3 ja näinhän voi jatkaa vielä eteenkin päin. (Tuumaa)
  Myös skinny on vaihteeksi kivaa tekemistä.

  Olen osallistunut vaihtoihin, tässä pieni tauko oli kuitenkin loman takia.(blogini ei näy tuossa).

  VastaaPoista
 4. Aiheita voisi olla esim: mielikuvitusolennot, sirkuselämää, järjetön, eksotiikka, eläimellistä menoa...

  Jos tehdään kaksi korttia niin voisi olla esim seuraavat vastakkaiset aiheet: kotimaa / ulkomaa, yö / päivä, mustavalkoinen / värikäs, unelmat / pelot, nuoruuden into / iän tuoma viisaus, ulkoinen kauneus / sisäinen kauneus.

  VastaaPoista
 5. Aiheena sirkuselämää olisi mielenkiintoinen...
  Jossain kerran näin vaihdon jossa tehtiin junanvaunu-atc kortteja, sitten jokainen sai itselleen erilaisen junan, erilaisilla vaunuilla! Se vaikutti hauskalta! Siinä tietenkin pitäisi tehdä useampia kortteja...
  Muita kortteja en ole kokeillut tehdä kuin atc:ta, joten mikä vaan käy :) Itse tykkään mahdollisimman pienistä! Tosin tagitkin kivoja myös!

  VastaaPoista
 6. Nyt kun mietin menneitä haasteita, niin itse tykkäsin esim siitä jossa piti olla liikkuva osa tai avautuva kortti... Jotain hieman erilaista siis, jossa joutuu tekniikan vuoksi hieman haastamaan itsensä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Vikke kaikista mainioista haasteista Askarteluvuorella!
  Täällä on ollut kiinnostavaa juuri se, että on päässyt käsiksi uusiin juttuihin tai sellaisiin joita ei ole tullut hetkeen kokeiltua. Mielikuvituksesi tuntuu olevan rajaton. Eipä ole helppo lisäillä mitään. Skinnyjä tosin en ole tehnyt aikoihin. Siinä sirkusjuna haasteessa olin mukana. Kiva oli. Mikäs muu olisi sellainen sarja eri aiheita? Vuodenajat..jokainen tekisi 4 korttia siis.
  Kiitos kuluneesta vuodesta Askarteluvuorelle!!

  VastaaPoista
 8. Skinnyä ehdotan, ne on kivoja tehdä. Koko on silleen kiva että siihen mahtuu esim korkeammat kuvat kuin ATC-korttiin ja ei leveydeltään ole suhteettoman paljon suurempi. Piiku aihe-ehdotukset ovat hyviä. Nyt ei itselle tule mitään muuta mieleen kuin että eivät olisi mitään tyyliin hedelmä-auto tms selkeä. t.Ansku

  VastaaPoista
 9. Tunne ja sirkus ovat myös minusta kivoja aiheita, varsinkin tunnetilastahan voi tulla niin erilaisia tulkintoja. Olen samaa mieltä Esterin kanssa, että inchiessä olisi haastetta - tuntuu jopa "hurjalta" :) Ja kaikki muutkin koot toisivat hauskaa vaihtelua. Kiitos Vikke* haasteista ja korttien välityksistä! Jatkoa toivoen!

  VastaaPoista
 10. Mahtavia ideoita kaikki ja lisää saa ehdottaa!! Sirkusteemaa on kyllä pakko kokeilla asap. Mietin uutta haaste vaihtoa vielä vuoden vaihteen yli ja julkaisen sitten :)

  VastaaPoista