Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Haaste # 13

OIKEEN LUOVAA JA ASKARTELUINNON TÄYTTÄMÄÄ VUOTTA 2014!!
Tässä tulee vuoden ensimmäinen haaste!!! Tässä haasteessa on otettu huomioon teidän toiveitanne ja ehdotuksianne.
HUOM!! Luethan säännöt loppuun asti. Sääntöjä on muutettu mm. postimaksujen nousun vuoksi. HUOM!! Sähköpostiosoite on muuttunut (oman käyttämiseni helpottamiseksi...)Haaste #13:

- ATC kortti jossa on liikkuva osa. Osa voi liikkua esim. haaraniitin avulla, roikkua langan varassa...tai sen voi toteuttaa miten itse parhaakseen aiheeseen näkee. Kunhan kortissa on joku elementti jonka voi omalla kädellä liikuttaa eri asentoon. ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm.

- Toinen kortti on SIRKUSAIHEINEN Skinny!! Skinnyn mitat ovat: 7,62 x 12,7cm ja tällä kertaa kortti tehdään pystysuoraan!

Aikaa ilmoittautua haasteeseen on perjantaihin 17.1. asti ja kortit postitetaan niin että ovat perillä parillasi viimeistään perjantaina 31.1.
Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: atcvaihdot @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi, osoite sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #13
Teemu Taiteilija
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi

Vastausviestinä saatte parisi osoitteen. HUOM!! Vastausviesti saattaa kestää, se ei tule heti. Arvon parit kun kaikki osallistujat ovat ilmoittautuneet. Pyrin arpomaan parit la 18.1.-su 19.1. aikana mutta viimeistään vko 4 ilmestyy parisi osoite sinulle. Nyt kun posti on nostanut hintojaan niin huimasti, niin ajattelin että vältetään yhdet postimaksut (ettei kortit enää kulje kauttani palautuskuoren kera) vaikka erittäin mielelläni olisin yhä hypistellyt korttejanne!!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Haasteeseen on tervetulleita sekä "konkarit" että "ensikertalaiset" ja kaikki siltä väliltä. Mitään vaatimuksia ei sinänsä ole mutta olisi hyvä tietää jotakin perusasioita atc korteista. Kortin tulisi olla sellainen jonka on itsekin valmis vastaanottamaan :) Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!!

Nämä olisi hyvä huomioida korttia tehdessä:

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä.

-Jos leikkaat itse ATC kortin taustan pahvista, niin huolittele reunat niin että kortti on siisti! Mielellään ihan viivoittimella piirretään ääriviivat ja niiden mukaan leikataan. Joskus on näkynyt sahalaitaisia aaltoilevia reunoja ja niitä on hankala saada ATC säilytyskansioiden muovitaskuihin, jos tälläisissä kortteja tykkää säilyttää. Reunan on oltava siis tasainen ja joka puolelta yhtä leveä!

-Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:
Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Kommentoi tähän postaukseen siis osallistumisesi sekä korttien valmistuttua jätä kommentteihin linkki postaukseen blogiisi, jotta muutkin pääsevät ihastelemaan kortteja ja kommentoimaan sinulle. Jätän MR Linkyn nyt viime vuodelle, se ei mielestäni ollut kovin "näppärä" linkata tänne :)

Vaihdossa mukana: Ja selkeyden vuoksi vielä tähän, kuka lähettää kortit ja kenelle. Sähköpostiin ilmestyy vielä osoitteet!
1. Vikke* -> Manumiina
2. Ansku -> Jenni
3. Raija Annikki -> Paula
4. Täti Punainen ->Raija Annikki
5. Sisko -> Vikke*
6. Mervi P. -> Sirppis
7. Tuire -> Ansku
8. Tanja -> Täti Punainen
9. Ester -> Kotilaiska
10. Piiku -> Sisko
11. Sirppis -> Jenski
12. Anu-Riikka -> Mervi P.
13. Manumiina -> Tuire
14. Kotilaiska -> Tanja
15. Jenni -> Ester
16. Paula -> Anu-Riikka
17. Jenski -> Piiku

19 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta Askarteluvuori!
  Kiitos hienoista haasteista 2013!
  Mukana tietty!!

  VastaaPoista
 2. Miten te kaikki olette jo ehtineet ilmoittautua?! Minäkin haluan mukaan!!!

  VastaaPoista
 3. Mukana myös mää :) Kiitos näistä vaihdoista.

  VastaaPoista
 4. Mitens se oli saako vaihtoon tehdyn kortin postata/julkaista blogissa ennen kuin se on perillä vaihtokaverilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Saa julkaista...sehän on kuitenki ylläri kuka sen saa :) mutta kortteja voi tänne linkittää sit kommentteihin kun toi mr linky ei ihsn vielä oo ehtiny tähän mukaan... :)

   Poista
 5. Oho, mun ilmoittausmiskommentti on hukkunut johonkin? Olen ilmeisesti listalla silti, kun laitoin s-postia?

  VastaaPoista
 6. No voihan, olin laittavinani tänne kommentin eilen. Samalla kun laitoin sähköpostia :( Mahdanko Päästä mukaan? Kortitkin on jo valmiina...

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista