Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

lauantai 1. syyskuuta 2018

Haaste #35

Tervetuloa syyskuu! Ja uusi Askarteluvuoren atc vaihto haaste :)Haaste #35: "samaa sarjaa"

Koska blogi on nimenomaan ATC haaste blogi jossa myös ATC kortit vaihtavat omistajaa, eli myös vaihto haaste blogi niin teemme tietenkin ATC kortin MUTTA sen lisäksi teemme ATC coinsin. Nämä 2 korttia tulee olla "samaa sarjaa". niissä pitää näkyä yhteys toisiinsa.

On se sitten sama aihe,sama sanoma, sama tunnelma, sama värimaailma, jokin sama juttu...ehkä samat kasvot, sama tausta....jälleen kerran vain taivas on rajana ja sinä päätät yhteyden.

Meillä kaikilla ei ole vielä hankittuna (ehkä emme hanki lainkaan) atc coins stanssia mutta yritetään parhaamme jotta kortti on siisti ja nätti, ympyrä niin säännöllinen kun kykenemme tekemään. Kortti sen näköinen, niin tukeva kun itsekin haluaisimme vastaanottaa. ei stressiä, ei paniikkia kunhan koitetaan olla huolellisia :)

Haaste umpeutuu perjantaina 21.9.. Jaan osoitteet ilmoittamaanne sähköpostiin seuraavan viikonlopun aikana ja kortit on oltava perillä syyskuun loppuun mennessä.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: atcvaihdot @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi, osoite sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #35
Teemu Taiteilija / Tepa
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi
HUOM!! Ilmoita myös blogi nimimerkkisi!! Tämä helpottaa minun työtäni arpoessani parit kun itse kuitenkin ajattelen teidät nimimerkeillänne :)

Vastausviestinä saatte parisi osoitteen. HUOM!! Vastausviesti tulee kun ilmoittautumisaika on ummennut ja pääsen arpomaan osoitteet!! Korttisi voit toki julkaista blogissasi jo aiemmin!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!! Ja jos saa parikseen ulkomailla asuvan, niin postimaksun kustantaa kortin lähettäjä.

Nämä olisi hyvä huomioida korttia tehdessä:

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä.

-Jos leikkaat itse ATC kortin taustan pahvista, niin huolittele reunat niin että kortti on siisti! Mielellään ihan viivoittimella piirretään ääriviivat ja niiden mukaan leikataan. Joskus on näkynyt sahalaitaisia aaltoilevia reunoja ja niitä on hankala saada ATC säilytyskansioiden muovitaskuihin, jos tälläisissä kortteja tykkää säilyttää. Reunan on oltava siis tasainen ja joka puolelta yhtä leveä!

-Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:
Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Vaihdossa mukana (lisätään paikkoja niin paljon kun tarvitsee, haasteisiin ei ole osallistujamäärällä rajaa:

1. Vikke*
2. Sisko
3. Ansku
4. Tatsi
5. Anne
6. Granne
7. Sauvolaiska
8. Fairytale
9. Saila
10. Päivili
11. Anemone
12. Anja
13. Mari J.
14. KooÄmmä
15. KiAQ
16. Kikka
17. Sanna Saksija
18. Aino
19. Piiku
20. Sari K
21. Ulla
22. RaijaAnnikki
23. Pike
24.
25.

22 kommenttia:

  1. Pitänee testata, joten Tatsi mukana.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. http://sannasaksija.blogspot.com/2018/09/pienet-sammakot-pienet-sammakot.html

      Poista
  3. Wautsi! Ihanaa :) Näin paljon osallistujia, en tiedä onko ollut ikinä tän 5 vuoden vaihtoblogi elämän aikana ;)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. https://nasumuori.blogspot.com/2018/09/kenen-todellisuus.html

      Poista