Askarteluvuoren ATC vaihdot

ATC haasteita ja samalla vaihtoja! Haasteita julkaistaan Atc kerran kuussa...fiiliksen mukaan ehkä useamminkin. HUOM!!! Uusi sähköpostiosoite: atcvaihdot @ gmail . fi
Tervetuloa mukaan!

lauantai 29. syyskuuta 2018

Haaste #36

Lokaa ja kuita :) Se on lokakuu ja aika uuteen ATC haasteeseen.Haaste #36: Syksyn värit Tehdään 1 ATC kokoinen kortti

Syksy on aina ollut mulle se lemppari vuoden aika (johtuu ehkä kun lokakuussa oon syntynyt) ja haluan haastaa syksyn värikirjon ATC kortteihin :)Kaikkia värejä ei kannata sotkea sekaisin mutta joitain, niin että kokonaisuus on harmoninen ja että väreistä tulee mieleen syksy. Kortti aiheeltaan voi olla mikä vaan, ei tarvitse olla syksyn aihe...kunhan värit ovat syksyiset.Haaste umpeutuu perjantaina 19.10. Jaan osoitteet ilmoittamaanne sähköpostiin seuraavan viikonlopun 20.-21.10. aikana ja kortit on oltava perillä lokakuun loppuun mennessä.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla ensin kommentoimalla tätä haastetta ja sen jälkeen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: atcvaihdot @ gmail . com (poista välit). Sähköpostin otsikossa tulee ilmetä, mihin haasteeseen osallistut. Sähköpostiksi riittää seuraavat tiedot: oma nimi, osoite sekä mahdollisesti blogin tai muun sivuston osoite eli malli on tämä:
Otsikko: Haaste #36
Teemu Taiteilija / Tepa
Taitokuja 7
00000 Taitomaa
tositaitavateemu.blogspot.fi
HUOM!! Ilmoita myös blogi nimimerkkisi!! Tämä helpottaa minun työtäni arpoessani parit kun itse kuitenkin ajattelen teidät nimimerkeillänne :)

Vastausviestinä saatte parisi osoitteen. HUOM!! Vastausviesti tulee kun ilmoittautumisaika on ummennut ja pääsen arpomaan osoitteet!! Korttisi voit toki julkaista blogissasi jo aiemmin!

Tämän jälkeen on ilmoitettuun päivämäärään asti aikaa tehdä omat kortit.

Myös ulkomailla asuvat saavat osallistua haasteeseen!! Ja jos saa parikseen ulkomailla asuvan, niin postimaksun kustantaa kortin lähettäjä.

Nämä olisi hyvä huomioida korttia tehdessä:

-ATC kortin mitat ovat: 6,4 x 8,9 cm. Tausta tulisi olla jämäkkää materiaalia (esim. muropaketin pahvia tms. jos ei omista valmiita atc kortti pohjia tai ei halua niitä ostaa. Kierrättämällä saa hyviä ja tukevia taustoja myös.) eli pelkkä paperinen atc kortti ei kestä kädessä pyörittelyä eikä ole niin mielekäs käsitellä.

-Jos leikkaat itse ATC kortin taustan pahvista, niin huolittele reunat niin että kortti on siisti! Mielellään ihan viivoittimella piirretään ääriviivat ja niiden mukaan leikataan. Joskus on näkynyt sahalaitaisia aaltoilevia reunoja ja niitä on hankala saada ATC säilytyskansioiden muovitaskuihin, jos tälläisissä kortteja tykkää säilyttää. Reunan on oltava siis tasainen ja joka puolelta yhtä leveä!

-Kortin kääntöpuolella tulee ilmetä:
Kortin nimi
Numero (jos on jotain tiettyä sarjaa)
Päivämäärä
Signeeraus (jos ei halua omaa nimeä käyttää niin nimimerkki)
Mahdollisesti blogin osoite
Mahdollisesti tieto sitä, saako kortit julkaista tai ei.

Vaihdossa mukana (lisätään paikkoja niin paljon kun tarvitsee, haasteisiin ei ole osallistujamäärällä rajaa:

Voit kommentissasi myös ehdottaa aihetta seuraavaan haasteeseen.

1. Vikke*
2. MariJ
3. Ulriikka
4. RaijaAnnikki
5. Granne
6. Saila
7. SariK
8.
9.
10.

9 kommenttia:

 1. Mukaan, kortti löytyy täältä: http://aavamaki.blogspot.com/2018/09/vastahakoinen-muuttolintu.html

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nyt tehdään 1 kortti :) Anteeksi että vastaus on kestänyt viikon. Käyn yleensä vain viikonloppuisin koneella. Puhelin ja blogger sovellus ei toimi yksiin :( Niin en voi kännykällä kommentoida...

   Ootko mukana? Laitoin sut jo listaan :) Mut jos et niin otan pois :)

   Poista
  2. Olen ja korttikin tehty.Varmistin vaan.Kiitos.

   Poista